dimarts, 27 de febrer del 2007

Canço trista a Nicaragua Street

Ja fa dies que es venen sentin declaracions de personatges nacionalment tant admirables com el llepa del Iceta, a rel de la possibilitat que el TC tombi el nyap d`estatut que gent com ell van ajudar a retallar i aprovar posteriorment. La imatge d`aquest personatge negociant al costat del PSOE enfront dels partits catalans, no té pèrdua, i s`hauria d`ensenyar a les escoles sobre la mentalitat de subordinats i d`esclaus d`una part de la classe política catalana, com a reflex de cert síndrome d`Estocolm vigent a la societat catalana.
Deia l`altre dia aquest personatge que ell no voldria que el seu país esdevingués un Montenegro niun Kosovo, sense parlar evidentment dels Estats Bàltics ( països en més creixement d`Europa), ni d`Escòcia ( que volen fer un referèndum per la independència), ni de Flandes. Al igual que el cavernícola PP, sempre que poden treuen la por a passejar, mentant l`antiga Iugoslàvia.
Un altre dia,comparava el dret d`autodeterminació, o la voluntat d`establir unes relacions totalment diferents amb l`estat rapinyaire Espanyol, com deia en Mas, amb el tancament d`una botiga per reorientació del negoci. I aquí el llepa de`n Iceta ho va encertar.
Ja en tenim prou d`un estat lladre, que ens espolia fiscalment, i no ens en retorna un €. N`estem farts del desastre de la Renfe, n`estem farts del intent de fer del Prat un aeroport auxiliar del de Barajas,n`estem farts de la invasió competencial del amic de Madrid ( t`atraca amb una navalla, però de bon rotllo),n`estem farts de Lopas, Loapillas que venen de Madrid, n`estem farts dels intents de anihilar-nos cultural i lingüísticament des de fa 300 anys,n`estem farts que per necessitats partidistes es posi en perill un temple com el de la Sagrada Família, n`estem farts de personatges com aquest, que col.laboren en l`intent de diluir-nos nacionalment dintre del estat lladre espanyol. N`estem farts que per no posar en risc l`amic de Madrid, el de la navalla amb tarannà, es posi en risc la nostre nació, n`estem farts de sentir ximpleries respecte a Catalunya i els Catalans, n`estem farts de la catalanofòbia existencial del Estat Espanyol, n`estem farts de persontages com vostè que sempre juga a favor del visitant i n`estem farts de personatges del seu partit que sempre juguen a diluir les nostres institucions. Amb l`adjectiu d`esquerra, us sentiu validats i legitimats per engegar en orris el país. Parleu de patriotisme social, enlloc de pasotisme nacional. Enfronteu la vessant nacional amb la ideològica, quan hauria-ho de saber, que des de l`Assemblea de Catalunya el PSC les va considerar indestriables.
Si Iceta si. Hem de reorientar el negoci. No hi ha cap negoci seriós en el món, que pugui sobreviure sense tenir ple domini dels seus diners, sense poder decidir per si mateix on s`inverteix, com i quan i sense haver de donar explicacions a amos llunyans.
Sou vosaltres els que voleu reorientat el negoci, però evidentment cap un altre objectiu, objectiu que ja fa 300 anys que té aquest estat ( Mira`t els llibres de`n F.Ferrer i Gironès): dilució nacional, anihilament cultural i lingüístic, conversió de Catalunya en una CA qualsevol, i que el català deixi de ser un destorb pel gran estat espanyol.
Sr. Iceta: El franquisme ens va desballestar nacionalment el país; I vosaltres voleu acabar la feina. La vostre indecència i indignitat nacional ha arribat a un extrem sense igual a l`Europa occidental. Pertànyer a una nació mil.lenària com la catalana, i voler veure-la sotmesa i no lliure, ni plantejar-se la possibilitat de la seva llibertat, és Sr. Iceta no voler-hi pertànyer, i tenir uns referents molt allunyats dels que representen la nostre mil.lenària nació.